Cateringbedrijf In-style catering & events te Oost-Vlaanderen

Onze ruime ervaring als cateringbedrijf te Oost-Vlaanderen zorgt ervoor dat wij ook uw festiviteit volledig op maat kunnen organiseren. Wij doen groepen vanaf 20 tot 1500 personen.

Catering Evenementen

We werken volledig op maat van uw wensen. Al onze koks zijn professioneel opgeleid zodat de smaken steeds verfijnd en uniek zijn. Naast de catering voor evenement kan, indien gewenst, ook de nodige logistiek door ons voorzien worden.

Live cooking

Live cooking, een waar spektakel om uw evenement meer cachet te geven! De mogelijkheden naar gerechten zijn eindeloos en ook met allergieën wordt steeds rekening gehouden indien dit doorgegeven wordt.

Traiteur

Onze traiteurdienst kan voorzien worden voor diverse feesten zoals een communie, huwelijk, babyborrel,… Hapjes, voorgerechten, hoofdgerechten, soep,…zelfs aangepaste wijnen we kunnen het allemaal voorzien!

Logistiek

Wie nood heeft aan bediening kan dit aanvragen en dan wordt er door ons voor personeel gezorgd. Ook verhuur van tafels, stoelen, mobiele toiletten, servies en afwas behoort tot de opties. Kortom alles wat met de logistiek en organisatie van uw feest te maken heeft kan aangevraagd worden.

Referenties

Diverse grote bedrijven deden reeds een beroep op onze diensten. Bekijk meteen de referenties!

Contact

Vragen of graag meer info gehad? Neem dan meteen contact op!